Followers

Thursday, 11 August 2011

Hadiah buat mama

Assalamualaikum. hee^^


Dah 11 Ramadhan hari ni. Semalam 10 Ramadhan yg bermakna buat aku. Ada 2 perkara gembira jadi dalam hidup aku. Yang pertama, aku dah sah jawatan, alhamdulillah. 23hb Ogos ni genap aku kerja setahun di Yayasan Ilmuwan. Nak ucapkan terima kasih tak terhingga dan rasa syukur yg tiada akhirnya pada Maha Pencipta. alhamdulillah~ alhamdulillah~


Dengan khabaran ini, aku rasa lebih stabil, maksud aku lebih stabil untuk merancang ekonomi aku sendiri. Aku juga rasa yakin untuk merancang lebih untuk masa depan sendiri. Terima kasih juga buat mama, org pertama yg aku beritahu khabaran gembira ni. Perkara yang sering aku kejarkan dalam hidup ialah buat mama gembira dengan pencapaian aku. Buat mama tersenyum bangga dengan aku. You know, mama besarkan aku dan adik2. Sepanjang aku membesar tak pernah sekali rasa kekurangan. Walau hidup tak kaya, tapi cukup serba serbi. Jadi sangat penting untuk aku buat mama happy, dan sangat penting juga untuk aku hidup dalam keredhaan mama, hidup dalam keberkatan mama. Hidup dalam ingatan mama yg sering doakan aku,.. i love you maa <3<3<3

hehe, adik, kakak dapat continue degree.IJAZAH SARJANA MUDA PENGURUSAN SISTEM PEJABAT (KEPUJIAN). Yes, tu la berita no 2. Aku dapat sambung degree dekat Uitm Shah Alam. Aku macam x percaye. yes, malam tadi cukup banyak ungkapan alhamdulillah keluar dari bibir aku.. Bila dpt berita nih, aku teringat zaman poly. Betapa seronoknya dapat study dengan kawan2 yg lain. Thanks korang. heheh. Malam tadi pun dah feeling2 kan kite. hahah.
Untuk gemok, thanks jugak mok. you are the best man ! heheh. Nanti turn awok pulak yek. Org tunggu ni. Tak lame je lagi. bulan sebelas dah abis. After that u can plan for ur next step, slow-slow je mok. takpe, asal nampak hasil tu. 1 4 3 ! heheh

heheh.. status fb pagi tadi dedicated to orang-orang yang aku sayang,











hee~~ korang ceriakan hidup aku :)))

20hb register ye kawan2. asalnya 20hb tu nk shopping2, so sekarang terpaksa postpone shopping la yek. heheh. takpe lah. tak ke mana jalan tar tu.
eh. okayy lah. bubai~

No comments:

Post a Comment