Followers

Monday, 31 October 2011

Percuma luh :)


 Nampak? nampak? nampak tak?? yg highlight merah tuuuu... hehehe... Free pass TGV yang aku dah kecoh-kecoh kan tu dah selamat ada orang tulun collectkan.. dan dah selamat aku kendurikan dengan menonton real steel :))

Wednesday, 19 October 2011

pre sequel HDFFAFJ : duhai hati, sabarlah :)


Cant wait to open this tonight.. heee

* HDFFAFJ - Hot Delivery Far Far Away From Jitra :)

Hot delivery far far away from Jitra :)



Tarikh courier :  17.10.2011
Masa courier : 1601

Tarikh terima : 18.10.2011
Masa terima : 0930

:)

Wednesday, 12 October 2011

sweetkan? tips ceriakan isteri

Hey. Hello-hello.. Lets check it out this.. apply it to your wife, not your gegurl.. heee


Honestly, aku sebagai perempuan rasa dihargai kalau suami aku nanti treat aku macam tu.. kami perempuan memang selalu ambil port hal-hal yang kecil ni..  kadang-kadang hal message fon pon jadi isu, jgn ada eja lain sikit.. mula lah, ai.. ni salah send message ke apa nih.. heheh.. we women always tricky, but once we love u, we love you always.. :))

Trust

Malam ni rasa sangsi tu datang lagi..
Aku tak mintak.. malah aku pun taknak...
It hurts me a lot.. 

Aku cuba tenang, kalau gelojoh takut makan diri..
Aku ambik masa untuk luah apa yang aku pendam..

Aku susunkan ayat yang terbaik untuk buat dia mengerti apa seksa yang aku rasa,
Perih ni dia yang mulakan, harus dia juga yang hilangkan..

Itu janji dia.. aku pegang.. sebab aku pilih dia..
Aku beri peluang.. sebab antara aku dan dia tak semuanya tak indah.. 

................................

Monday, 10 October 2011

FOR YOU, YES YOU....

Dear LOVE,
When I give you a chance, meaning I trust you to not waste it.
When I give you a trust, meaning that I believed you'll not gonna break it.
When I believed on you, meaning that I hope you'll not disappoint me.

You know how hard I am to accept you at the first place.
You know how paranoid I am to the past.
You know its not hard for me to give you this chance.
You know how risky I am by choosing this way.
Please...
Don't do something that can change my mind.
Don't do something that can force me to give up.
Don't do something that gonna ruined our plan.
What I need from you is to being honest.
What I need from you is your infinity love.
What I need from you is for you to prove I'm not wrong by choosing you.
What I need from you is to be with me whenever I need you with me.
What I need from you is to be loyal with the promised you've made.
What I need from you is a trust that you're the only one I have.
I don't ask for more. I only need a person who can complete apart of me, and only need me to complete his.
I don't ask for more. I don't need your money because I have my own.
I don't ask for more. I need a guy who want to understand me.
I don't ask for more. I don't need a guy who I can share the problem with, but I need a guy who I can faced the problem with.
If you know me well, you know what I want.
If you know me well, you know what kind of person I am.
If you know me well, you know when I'm angry, sulking or in pms.
If you love me, you will never ever cheat.
If you love me, you'll share everything with me.
If you love me, you'll only have me as yours.
If you love me, you'll never ever do something that can make me curious.
If you love me, you'll never ever do something that make me think I am nothing to you.
If you love me, you'll do anything to prove me how much you love me.
I do love you.
I do need you.
I want you as mine.
I try my hard to do my best to make you feel better.
I know I'm sucks sometimes but I do try my best to change.
But sometimes, things that you do forced me to think back,
'Is it worth for me to risk my heart for a guy like you?'
So I need you to prove that I'm worth it to have a guy like you.
And I'm now doing the right thing by loving you.
Show to me. Prove to me that I'm not wrong.
Can you?


*AKU NAK MASUKKKAN GAMBAR SEKALI, GAMBAR YG SETEMA LA, CILOK GOOGLE JE. TAPI LEMBAP YA AMPUNNN.. SO AKU TAK JADI AMBIK DKT GOOGLE, AKU CADANG NK AMBIK KOLEKSI GMBAR AKU DGN KAWAN-KAWAN JE.. TU PON LMBAT JUGAK.. SUDAH NYE TAK BERGAMBAR LA ENTRI NI.. HEHEHE.. OK LAH, BUBAI :))

*yg dekat atas tu really touched.. aku...huhu.. tak tau lah.. tapi yang tersurat dalam hati ni, exactly same2 la mcm yang dekat atas tu.. tu je :))

Sunday, 9 October 2011

Birthdayy present in advanced

Assalamualaikum semua.

Hari ni bukan la hari yg best antara semua hari pun. Tapi rase nk update and nk cakap aku happy la jugak hari ni sebab aku nk wat entri pasal hadiah in advanced aku. dan sejak dua menjak ni dapat free topup je. heheheh.. jahat la, buli budak lom keje. dahla aku dah keje, ske ati aku je.. eh, tapi ape ade hal, cakap sayang. lautan api sanggup ku renangi, inikan pulak topup je.. tak luak apa pun.

Ok nak cerita pasal yang sepatutnya. Aku ni bukanlah blogger tegar, sebabnya blog aku ni aku xpose pun dkt kawan2 terdekat je. Pada yang tak kenal aku tapi terjumpa blog ni, ada jodohla tu kot. hehehe..
well, aku check email malam tadi. dapat email dari nuffnang.. Macam ni email tu,


haa? tu maksudnye aku kena collect 4 pas tiket tgv ke? serius eh?? hahahaha.. kelakar, aku mane tau..
korang yang dah bc ni tulun la yakinkan aku. betoika suma nih? hehehe.. ok dah. tu jek.. tengah bengkek gak dengan hal iclass aku nih.. wahahaha . bubai sumeh :)