Followers

Wednesday, 12 October 2011

sweetkan? tips ceriakan isteri

Hey. Hello-hello.. Lets check it out this.. apply it to your wife, not your gegurl.. heee


Honestly, aku sebagai perempuan rasa dihargai kalau suami aku nanti treat aku macam tu.. kami perempuan memang selalu ambil port hal-hal yang kecil ni..  kadang-kadang hal message fon pon jadi isu, jgn ada eja lain sikit.. mula lah, ai.. ni salah send message ke apa nih.. heheh.. we women always tricky, but once we love u, we love you always.. :))

6 comments:

  1. dayah ,.. Mmg btl pun ,, kalu ak da kawen nti , ak nk suami ak wat cmtu .. Even hal tu kecik , ak nk wat gak .. Skg ni ak emo .. Ak msti nk dgr tunang ak sebut i love u ,, kalu dia xsbut , mula lah ak nk tacing2 .. Kalu da kawin xtaw la ... Hhahaha

    ReplyDelete
  2. hehe.. kena tanam dalam kepale ni kesedaran rasional yg berpada2.. sbb kalau buat dono lebih2 pon xsyok jugak.. mcm ni baru thrill.. heheh..
    abesla nnt laki ko ble dah kawin.. hehee..

    ReplyDelete
  3. from all of above, aku cuma mahu no.5
    dan of course dari suami, bukan dari bf ^_^

    ReplyDelete
  4. huhu.. pasai pa aku nak semuaa? tamakkah aku??? wuwu

    ReplyDelete
  5. tak ler. cume aku rase no. 5 tu sangat penting <3

    ReplyDelete
  6. yup :)
    aku pon rase yg no 5 tu sgt penting..
    dalam situasi yg sgt tercalar emosi, hugging sgt me'relief'kan.. hehe

    ReplyDelete