Followers

Friday, 29 July 2011

eh, hari ni cantik lah!

Assalamualaikum.
erm, hari ni aku rasa sgt wangi dari semalam. Sebab apa ntah.. hehe. oh ye, hari ni pun aku rase cantik dari semalam, pun tak tau sebab apa ntah. Hari ni best, sebab hari ni jumaat. Hari ni best, sebab hari ni aku pakai baju kebaye. But malam td kurang best, sebab Malaysia tak dapat tempat utk next round ke piala dunia. Takpelah Malaysia, u still my favourite ever ;)) .. tgh sambil2 key in data nih.. wuwu.. sambil jenguk fb jugak.. dan jumpa ini.. copy dr kawan je..


Lost your pen=no pen
No pen=no notes
Nonotes=no study
No study=Fail
Fail=no diploma
No diploma=no work 
no work=no money 
no money=no food 
no food=you get skinny 
you get skinny=then you get ugly 
Ugly=no love 
no love=no marriage 
no marriage=no children 
no children= alone 
alone=depression 
depression=sickness 
sickness=death
Lesson: Don’t lose your pen, you will die.. :P

huh! very the over kan? kan?? sebab tu jek pun, effect smpai bwk mati.. wuwuw


eheh.. hari ni kan, kite kan... kita kan... heheh.. kite shoping jam kat jusco tau.. hee.. beli sekali 2.. satu color putih , 1 color merah. tapi bkn dua-dua untuk kita. kita nk bagi satu dekat adik kita.. erm.. kita baik kan.. wuwu.. tau2, kita memang baik.. nak bagi yg warna merah dekat adik kite,,,hahahah.. gediks gilo


okeh2. serious mode balik....tonight ada jamuan makan malam dekat Restoran Hj. Sharin Low, Bangunan Chinese Chamber of Commerse, Jalan Ampang. wuwu, best2. makan free..   

eh, Okay lah. cuma nk ckp, yeay! esok balik tg karang. best2. boleh jumpa amer, makan sup tulang. anta baju raya. bayar duit langsir, and esok pun org wat langsir nk dtg rumah. nk pasang rel langsir mak aku cakap. 

okay lah, bubai~ 

No comments:

Post a Comment