Followers

Monday, 19 December 2011

Apa yang aku rasa?

Aku pun tak tau.  Sekarang ni, aku rasa nak pergi dating. HEHE. Eh taklah. Rasa nak bersuka ria. Tapi tau tak, lagi 2 minggu je lagi nak final dah. *sigh. Baru semester 1. Ada lagi 9 semester (kalau tak repeat apa-apa) aku kena harung. InsyaAllah boleh.

Aku rasa macam nak kahwinlah. Aku rasa aku dah ready apa. Aku tau masak, aku tau kemas, aku tau jaga baby, aku tau buat susu, aku tau mandikan baby, aku tau basuh berak baby, tukar pampers baby, kalau nak suruh jaga orang tua pun aku tau. Hee.. kira dah ready lah kan tu?

Aku rindu adik-adik aku lah. Yang perempuan dengan yang lelaki tu. Minggu ni nak balik, tapi adik yang perempuan tu dah balik Jitra lah pulak. Dah tak cukup korum. Mana best, tak havoc lah rumah. Hehe..

Aku sedihla. Kereta aku tak keluar lagi. Aku sedihla macam ni... wuwu~~ *sabar-sabar.. sabar itukan cantik :)

No comments:

Post a Comment